- Po21. 04.
- Desiatazatiaľ žiadne údaje
- Obedzatiaľ žiadne údaje
- Olovrantzatiaľ žiadne údaje
- Ut22. 04.
- DesiataChlieb na desiatu (55/90)
Nátierka z tuniaka (20/40)
Čaj ovocný s medom a citrónom (150/250)
1, 15
4, 7
- ObedPolievka šošovicová s mäsom a zemiakmi (191/265)
Nákyp ryžový s kompótom (210/370)
Mlieko polotučné (150/250)
1
3, 7, 12
7
- OlovrantChlieb na olovrant (55/90)
Nátierka šunková s tvrdým syrom (20/40)
Paradajky (19/36)
Čaj ovocný s medom a citrónom (150/250)
1, 15
1, 7
- St23. 04.
- DesiataChlieb na desiatu (55/90)
Nátierka guacamole (20/40)
Čaj ovocný (150/250)
Banány (90/250)
1, 15
7
- ObedPolievka jarná zeleninová s cestovinou (195/250)
Treska so šunkou, syrom a brokolicou (42/170)
Zemiakové pyré II. (130/295)
Zeleninová obloha - kukurica, mrkva, hlávkový šalát (40/80)
Stolová voda (200/250)
1, 9
1, 4, 7
7
- OlovrantChlieb na olovrant (55/90)
Nátierka džemová (20/40)
Mlieko polotučné (150/250)
Ovocné pyré
1, 15
7, 12
7
- Št24. 04.
- DesiataAnglické chlebíčky (70/140)
Čaj ovocný s medom a citrónom (150/250)
Jablká (75/200)
1, 3, 7, 15
- ObedPolievka brokolicová krémová (180/250)
Tatárske azu (88/144)
Zemiaky varené II. (120/250)
Šalát z čínskej kapusty s reďkovkou (45/95)
Stolová voda (200/250)
7, 8
1, 12
- OlovrantPuding vanilkový s kompótom (250/160)
Stolová voda (200/250)
1, 7, 12
- Pi25. 04.
- Desiatazatiaľ žiadne údaje
- Obedzatiaľ žiadne údaje
- Olovrantzatiaľ žiadne údaje
Alergény
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov